Haberler

2022’nin ilk günlerinde besmelesini çektiğimiz Davetçi Okulu Çalışmamızda programın yarısına ulaştık. Hayalleri ile amellerini bir bütün olarak gören, kalbi derdiyle atan genç kardeşlerimiz için organize edilen programımızda “Medyenli İki Kız”ın 21. yüzyıldaki yansımasına ulaşmayı diliyoruz.

12. kez planladığımız bu program ile gayemiz; kabiliyetlerine göre yazan, hitap edebilen, toplumun sancısını tahlil ederek çözümler üretebilen hanımların yetişmesinde bir kıvılcıma vesile olabilmektir. Bu hedefin öncü olduğu programımızda haftalık 36 farklı başlık üzerinden eğitim gören hanımlar; aynı zamanda kitap-makale okumaları, sunum çalışmaları, tahlil ve mütalaa saatleri ile haftalık çizelgelerinde zengin bir çeşitliliğe ulaşıyorlar.

Sena Vakfı olarak bir dönem içerisinde farklı zamanlarda düzenlediğimiz bu çalışmaya “Ben de katılmak isterim.” diyen hanım kardeşlerimize bizleri takip etmelerini tavsiye ediyoruz.