13. MİK HANIM DAVETÇİ OKULU MÜLAKAT ONAYI

Davetçi Okulu çalışması için doldurmuş olduğunuz başvuru formunuz bize ulaşmıştır. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda program mülakatına katılmanız için bir engel görülmemiştir.

Bunun için onayınızı almamız gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Bunlar:

1. Mülakatınız için Mayıs ayında ONLİNE VE GÖRÜNTÜLÜ olmak üzere Zoom uygulaması vasıtasıyla sizinle özel bir görüşme yapılacaktır. Şartları kabul etmek için vakfımızı aradığınız takdirde görüşme saatiniz belirlenecektir.
  2. Davetçi Okulu çalışmamız İstanbul-Bayrampaşa’daki vakıf binamızda gerçekleştirilecektir. Program süresi 4 hafta olarak tayin edilmiştir.
  3. Programa tam zamanlı olarak katılmanız, bu sebeple örgün eğitime devam etmiyor olmanız, evli ya da nişanlı olmamanız gerekmektedir.

Eğer bu şartlar sizin için de uygunsa 7 Mayıs 2022 (yarın) 17.00’ye kadar vakfımızı arayarak (0538 483 65 35) şartları onayladığınızı bildirebilir ve kendiniz için mülakat saati alabilirsiniz.