12. MİK HANIM DAVETÇİ OKULU MÜLAKAT ONAYI

Davetçi Okulu çalışması için doldurmuş olduğunuz başvuru formunuz bize ulaşmıştır. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda program mülakatına katılmanız için bir engel görülmemiştir.

Bunun için onayınızı almamız gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Bunlar:

1. Mülakatınız için Aralık ayında online ve görüntülü olmak üzere Zoom uygulaması vasıtasıyla sizinle özel bir görüşme yapılacaktır. Şartları kabul etmek için vakfımızı aradığınız takdirde görüşme saatiniz belirlenecektir.
  2. Davetçi Okulu çalışmamız İstanbul-Bayrampaşa’daki vakıf binamızda gerçekleştirilecektir. Program süresi en az 4 hafta-en fazla 10 hafta olarak tayin edilmiştir. Bu süreç boyunca katılımcılarımızı pandemi şartları gereğince en az 1 ay çıkış yapmaksızın vakfımızda ağırlamamız gerekecektir. Bu sebeple; İstanbul’dan ya da şehir dışından katılım sağlayacak olan kardeşlerimizin hiç çıkış yapmama şartı üzerinde hem kendileri hem de ailelerinin mutabık olarak mülakata katılmaları gerekmektedir. Zira bir önceki davetçi okulumuzda gündüzlü katılım sebebiyle yüz yüze programımıza ara verilmek zorunda kalınmış ve program online olarak bitirilmiştir. Aynı durumun yaşanmaması için katılımcılarımızın bu şartları bilerek katılım sağlamaları gerekecektir.
  3. Davetçi okuluna bu şartlar altında katılabilmek için; programa tam zamanlı olarak katılmanız, bu sebeple örgün eğitime devam etmiyor olmanız, evli ya da nişanlı olmamanız gerekmektedir.

Eğer bu şartlar sizin için de uygunsa 11 Aralık 2021 tarihine kadar vakfımızı arayarak (0538 483 65 35) şartları onayladığınızı bildirebilirsiniz.